Anotace: Není
Povýšit tělo na výrobní prostředek
a k tomu ještě užít si to,
proto jen škarohlíd by řek´,
... že tohle není vlastně rito ....
-------------------------------------------------------
*- nějak matně si vzpomínám na nějaký zástup panen ...
" ... co vyčistily lampy své ... ", a došly spasení ...
Takže vo co go, ... chovat se tržně přece nevylučuje být nakonec dobrou křesťankou ... a dojít spasení ...
**- ráj na zemi, a potom i na nebi, asi nebude nic nemožnýho ... :-))
22.04.2016 11:34:25 | HarryHH
Haryku, Haryku, znalosti z Písma Svatého jak vidím jistě máš, Až na tu Víru, na tu Víííru:-).Ať si každý dělá co chce, ale o jediné je Prosím, a To, ať nedělají to, co by něchtěli, aby bylo činěno od jiných na nich samotných.Ježíš Žije :-)
22.04.2016 11:52:49 | Jeněcovevzduchukrásného
to bychom hochu nenašli v ulicích ani kamínek..:-D*
08.04.2016 18:42:39 | Frr
Jo.Někdy mě to tady u nás doma hodně se.. , a myslím, že bych dokázal dožít i někde ůůůplně jinde, nežli u nás v Čechách, a to je dost smutné.
09.04.2016 11:17:40 | Jeněcovevzduchukrásného