To je Pravda, a když ještě kolem běhá vnuk, vnučka, stojí zato žít dvojnásob.ST.
18.11.2016 14:39:01 | Jeněcovevzduchukrásného
Hodně o stáří přemýšlím a nevím až přijde v plné síle, co udělám s ním...
Děkuji za báseň, která mě o tom opět přinutila přemýšlet.
08.06.2016 20:11:26 | JSJ
ano..člověk se stáří (obvykle) dožije..
a někdy, je to na metál..
však podstatné je..
zda-li jej prožije..
pak jeho duše..
žije..
dál..
17.05.2016 19:18:52 | Bean