můj drahý Modi maluje zástupy dlouhouchých žen
lascivně mu masíruji bolavé šlachy
zas drnčí samostříly
a terče chudobek se chvějí
mladistvá Morana pije
jen Dychtiví se smějí
oraní po závěji
mladičká země
hledí přes stébla sedmikrás
skřivánek trilkuje
po paměti
Hvězdoslav vzpurně
pohodil hlavou
s jarem
mu narostla křídla
volností běží
k ohradníku
krás
vypije co zbylo
z kaluží
po Moraně...
P.S.Ivanko Tvé koláže jsou inspirace krásy, díky ST
29.04.2016 20:56:56 | Malá mořská víla
má ploutvonohá dívko..to je dobře že kvete inspirace..ať slovem, či obrazem...od toho je naše Zem..díky Gábinko :-)
30.04.2016 08:58:50 | básněnka