Květen
Anotace: taková malá blbůstka o jaru :)
Jaro, květen,
ven si vyjdu.
Jako kretén, tak si přijdu.
Všichni už někoho mají,
tudíž si mne nevšímají.
Prohlížím ten kolorit,
hledám koho oslovit.
Ani letos nemám kliku,
mám jen dýku ve hrudníku.
Přečteno 339x
Tipy 5
Poslední tipující: Poetik, Móny, Jort, Mácha, Frr
Komentáře (2)
Komentujících (2)