Jo alkohol zcela určitě
ale víno ...víno,....
To v "rozumném" množství
je lék ...
..-))..
14.05.2016 00:18:40 | Mácha
Nejlépe Ty, Mácho milý
Musíš znát ten motiv krčmy
Neboť, to vážně věř mi
Vodou ses ze světa odepsal
Proto pozvedněme piva korbel
Proto netkněme se vody více
V temné krčmě rozžněme svíce
A pod sudem se sejděme
Asi bych si už měl lehnout, když mi to přemýšlí ve verších...Oxík mne nakazil.
14.05.2016 00:39:12 | Ravena Lupus