Tak se točí svět
Ten čas tak strašně letí,
ještě včera jsem šel do školky
a dnes sám sázím děti.
Až i ony osázejí zahrádku,
a se svou ženou sklidí plody,
budu vědět - vše je v pořádku.
Tak se jednoduše točí svět,
jen jednou tam a jednou zase zpět.
Přečteno 377x
Tipy 1
Poslední tipující: melebele
Komentáře (0)