smím psát?
smím psát o lásce
o té kdy žena dítě
k prsu přivine
a ono nevidomé
nalézá?
smím psát o tom
co stalo se již tisíckrát
kdy prstíky tak nicotné
přitisknou se
a již nepustí?
smím psát o lásce
o té která rozevírá náruč
tak nepatrně soucitně
aby neublížila?
smím psát o lásce
o té která čeká u dveří
zda se kdy otevřou?
smím psát o lásce
o té která věří
ač všemi kolem
zatracovaná?
Přečteno 433x
Tipy 13
Poslední tipující: jitoush, Frr, Amonasr, AndreaM, A42
Komentáře (3)
Komentujících (3)