na magistrále
přímo na kanále
seděla žena
vysvlečena
jen těsně ji míjejí
zlozvyky, pohledy vyznějí
jinak než, vše je lež .. jen jedna noc
. to jeho "běž"
a přitom byla
vrchní a zasloužilá
upravená
láskou popravená..
...poprava láskou...to je horší než gilotina......ke gilotině tak
nějak patří,že se hlava zkutálí.....ale když člověk ztratí hlavu
v lásce a pak ještě poprava?.....to jsou šoky.....s následky....Ji.
30.05.2016 21:47:04 | jitoush
Ten konec..jo ten je poeto Jde cítit tvou jinou polohu ale vkládat se do toho nemohu nechám to dýchat tebou ano tebou,protože pořád tak nějak jsi pro mě tady dobrej poeta a máš to ;) příště pokud se tu vyskytnu budu přísnější čus
27.05.2016 15:28:03 | xoxoxo
ach ty ženy:-))
27.05.2016 14:52:23 | Nikita44