Odbila půlnoc
Anotace: Odbila půlnoc a u mě se ještě neví Zda půjdu spát a nebo spočítám kuličky z počítadla Odbila půlno...
Odbila půlnoc a u mě se ještě neví
Zda půjdu spát a nebo spočítám kuličky z počítadla
Odbila půlnoc, těžká a chladná
Jak hloupý dárek od návštěvy
A v temné noci, která začla zívat
Je slyšet kočky, ty slečny věčně bosé
A na mé pelesti se začlo připozdívat
Jen tma se protahuje pod mým nosem
A ptá se všech, co se přikryli mou dekou
Na otázky bez adekvátní odpovědi
A mezi tvou a mojí řekou
Buduji pasti na medvědy
A doufám, že jednou někdo šlápne vedle
Do smyčky z trnitého drátu vstoupí nahý
A já se naráz octnu v sedle
A ty zaplatíš všechny dluhy...
Přečteno 1002x
Tipy 6
Poslední tipující: Jort, bogen, poeta, Frr
Komentáře (2)
Komentujících (2)