Prosba
Ovečko, přijď ke mně, prosím –
Toužím -
pohladit tvou hlavu něžnou,
a pohlédnout ti do očí milých,
a dotknout se tvé vlny hebké,
Věřím totiž,
Že když to všechno budu mít -
Všechno všecičko ve svém náručí -
Zase pocítím -
Štěstí . . .
Jako to dítě,
Co má oči zavřené a
Jenom poslouchá -
Kouzelnou ovčí pohádku . . .
Ovečko, milá,
Odpusť mi, prosím –
Včera nepřišla jsem za tebou,
Ale dnes –
Zase se o tebe postarám,
Ostřici natrhám ti,
I když řeže mne do dlaní.
Vím,
Že za hříchy
Platit se musí . . .
Ovečka přišla a já –
Směla -
pohladit její hlavu něžnou,
a pohlédnout do očí milých,
i dotknout se vlny hebké,
A stalo se,
Že když jsem to všechno měla -
Všechno všecičko ve svém náručí –
Přišlo opravdu -
Štěstí . . .
A tak jako to dítě,
Oči mám zavřené a
Jenom poslouchám -
Tu kouzelnou ovčí pohádku . . .
Za foto děkuji MIRA Photography www.facebook.com/miraaphotography?fref=ts
To byla hezká pohádka jéééé hebká slova, pomalý volný rytmus,
žádný spěch jen pohupování se na vlnách ovčího rouna , to byla paráda...
ale mě se ještě nechce spát Fanynko nebyla by ještě jedna pohádková ?
07.06.2018 22:18:49 | klaun
někde musím mít tu svou ovečku ... :) Krásná
05.06.2016 09:56:26 | Ragnell
Ragnell Určitě :-), každý ji někde má, jen je občas těžké najít ji :-). Moc děkuji.
05.06.2016 10:04:38 | Fany