Co s poezíí
ovládanou rapovou razíí?
Co se spoustou rýmů,
když rozplynou se v dýmu?
Co s milionem lidí,
co po pravdě se pídí?
Co s kvantem pocitů,
pro které není dost sešitů?
Co s tolika obchody,
které ovládají podvody?
Co s ubohými sliby,
jemž lidské činy chybí?
Co s knihou
zastíněnou technikou?
Co s tím vším mám dělat?
Nechci nechat svět osudu a čekat,
až krása začne zdechat
a láska kamsi utíkat.