Nemám
Nemám již verše
Které chtěl bych psát
Nemám již Musy
Které chtěly by si se mnou hrát
Nemám již ničeho
Co chtěl bych znát
Nemám již nic
Zhola nic
Nic mi nechybí
Nic neschází
Nic nepostrádám
Jen jednu Musu – zlatavý mok
Přečteno 384x
Tipy 5
Poslední tipující: Oxík, Maggot7, Fany, Alik918
Komentáře (1)
Komentujících (1)