Zpověď lásky křivé dívky
Anotace: Výmluvnost slov je jako výmluvnost krásných žen, příjemná napovrchu avšak nedůvěryhodná.
Sbírka:
Očima mládí bez cenzury
Křivá jak věž v Pize,
kdyź chce být upřímná.
Zavírá oči slze,
třese se jak v zadku osina.
Upřímnost skrytá pod maskou falše,
nikdo nevěří,
přestože nikdo nelže.
Krok za krokem brázdí světa moře.
Tu on se usmivá,
ona to voře.
Kdo že nás zachrání,
kdo že to bude?
Němá květina,
či snad smrtelné lože?
Přečteno 520x
Tipy 3
Poslední tipující: Rozmarýna, jondys, Kapka
Komentáře (0)