pozvání k tanci
čeho lze víc si přát
tichý příteli
v mých očích zahlédl
jsi prozření
mohu ti dát jen to
co sama mám
oblohu posetou blankytem
zve nás dál
v nekonečný rej a tanec
bez masek a přetváření
věčný začátek a umírání
čeho lze víc si přát
tichý příteli
než to abychom všichni
prozřeli
Přečteno 415x
Tipy 24
Poslední tipující: JSJ, jitoush, bogen, Amonasr, kudlankaW, Frr, Kubíno, Philogyny1, Nikita44, Fany, ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)