Anotace: často propadáme panice...nejčastěji bezdůvodně ;)
Nad mou zemí temná mračnaradši běžte... než to začne
není zrovna jednoznačnékdy vlastně ta zkáza začla
v mžiku všechna (svět)la zhaslazdálo se to hrůzostrašné
dodnes nám však není jasnéproč se země neotřásla
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?