Lehkost bytí
Anotace: popis momentálního rozpoložení mysli
Když se mě chytí,
ta lehkost bytí,
už se jí nechci zbavit.
Vymažu z mysli,
všechny nesmysly,
co by mě chtěly zastavit.
Z úzkosti víru,
ze strachu sílu,
můžu si stvořit.
S vědomím dokořán,
přetvořím jen já sám,
všechny sny v žití.
Přečteno 361x
Tipy 9
Poslední tipující: jenommarie, JSJ, Jin&Jang, bogen, Romana Šamanka Ladyloba, Jaine, Ejgo
Komentáře (1)
Komentujících (1)