Kdybys mne hledal
najdeš mě v baru
budu sedět v koutě
lít do sebe gin s tonikem
a možná si povídat s hospodským Toníkem.
Kdybys mě hledal
vím, že Tě to ani nenapadne
budu v kocovině nejen se svou duší
víš, už jsem si zvykla
a řekla si, že mi to vlastně vážně sluší.
Kdybys mě hledal
tak to už nedělej
odešla jsem a Tobě vzkazuji
je mi hej...
I když máš srdce plné bolu,
neutápěj ho v alkoholu!
Tak krásně v době nedávné
psalas své verše rozverné...
Ač život zdá se k zbláznění,
gin fiz, to není řešení!!!
Hlavu svou, prosím, zvedni zas,
vždyť život je i plný krás...
:-)))
15.10.2016 17:55:12 | Kozoroh 1
Ta poslední strofa se mi líbí, hezky si dupla s hlavou nahoru... :)
10.08.2016 20:46:55 | Philogyny1
Musela si dupnout a hlavu zvednout, ale lehké to není...asi hodně toho ginu :(((
11.08.2016 07:03:32 | JSJ
Zní to opravdově a žije to - i když ty závěrečné vzkazy někdy adresujeme hlavně sami sobě. I to však k tomu patří, protože jen tak je můžeme uvést nakonec i do života... :-)
10.08.2016 14:52:21 | Amonasr