Otvírám dlaň prst po prstu
má lásko chraň opilou nevěstu
Za kopcem chrám, slavík nocí zpívá
než sedne ráno, co srdce rozehřívá
V pocitech touhy modlitební písně
za obzor nebe, stopy po pěšině
Pod knoflík skryla se košilka bílá
povětří do chmýří z vysoka se dívá
Bosá je v trávě a kdoví o čem sní
opilá nevěsta
Zrození
Bylo fajn tě zase číst
31.08.2016 19:47:05 | xoxoxo