Do kůže rytiny
Anotace: Určité křivdy se jen těžko zapomínají...
Ve vlasech květiny
na rtech tužby.
Do kůže rytiny
vpíjí se zvolna.
Rytiny volby.
Procitám ze sna,
zmaten a tichý
v očích hříchy,
nalézám zvolna
a slova jsou vítr...
Tichý a zmaten
poznávám tvář,
v představách ztracen;
mlhavá svatozář.
Přečteno 433x
Tipy 2
Poslední tipující: jitka.svobodova
Komentáře (0)