No, někdy je dobrý říci věci natvrdo a řízně, a tím i otevřít oči jiným, a to hlavně těm, kteří je mají ze strachu hodně přivřené.Se zlem se Musí bojovat, jestli jsem to dobře pochopil.
27.09.2016 15:53:22 | Jeněcovevzduchukrásného
Líbí se mi ta pitva, ale prej už se nedělá automaticky. O líbí se mi, že umíš slova krotit, protože ta břitva, tady jde fakt vo kejhák. Krásný. :-)
27.09.2016 04:19:14 | Iva Husárková