Anotace: sobě soudcem a nadějí
Všichni jsme sami
na svůj díl díla
žebráme o účast
podlými hrami
Marně
V bezpečném lůnu
přejem si zůstat
udržet zadnici
na měkkém trůnu
Hlavně
Na holých tělech
kabáty dřou nás
nikdo však nevyjde
ven před svůj pelech
Mravně
Kážeme mravy
soudíme sebe
z prázdného tlachu
v minutě slávy
Trapně