hmyz v očích
ve vlasech
místo plic křídla vran
krajinou
stanu se
do strnišť
pochován
projdeš mnou
zazpíváš
ve vlasech křídla vran
víc budeš
opilá
než kdy já
milován
pěkný
09.10.2016 17:18:22 | J.F.Julián
ve vlasech křídla vran
v srdci zlatou bránu
vejdi kdo milován...
Je taková mnohoznačná, moc se mi líbí, opravdu.
09.10.2016 16:12:38 | Philogyny1