Jeden den
Anotace: Ukázka z mé sbírky
Kdyby sis vybrat mohl z života jeden den,
pověz, člověče, který by to asi byl,
první lásku když důvěrně poznals. Ten?
Nebo den, když ses narodil?
Každý z těch dnů je něčím výjimečný,
každý z nich poznatky nové přináší,
v objetí chlapce nebo slečny,
vždy je to láska, a zážitek nejsladší.
Jeden den bývá i ten poslední,
netřeba k němu spěchat,
proto především zohledni,
před tím, nás hodně dnů bude čekat.
Přečteno 341x
Tipy 5
Poslední tipující: Iva Husárková, jitka.svobodova
Komentáře (1)
Komentujících (1)