Pro nás katastrofisty-realisty:-), jsi vždy osvěžením:-)
25.10.2016 16:48:43 | Jeněcovevzduchukrásného
Ráda tě čtu♡.
A co je to umění? Kdo ho určuje?
V obrazech od lidových ornamentů, přes impresionismus až ke kubismu.
Nevím, proč zrovna poezie by měla být nalajnovaná...
Na umělecké odporníky prostě vyval další dílo. Ono je časem přestane bavit rýpat.
Prosím, piš dál. :)
23.10.2016 22:41:26 | MARKO
Tvoje vtipné pro radost si vždycky ráda přečtu, smíchu není nikdy dost...
Já mám říkanky ráda, také je tu dávám. :)
22.10.2016 10:36:35 | Philogyny1