nelžete dětem
když jsem se narodila
přišla smrt
nečekaná byla
všichni ji mlčky obcházeli
v ní konec prý
.
.
.
nelžete dětem
raději mlčte
když odpovědi se vám nedostává
raději mlčte
pokorným pohledem
upřeným do neznáma
.
.
.
vždyť i já zemřela
proto abych žila
ach pýcho marnivá
kde že tys byla
Přečteno 415x
Tipy 19
Poslední tipující: Pelican, Amonasr, Jort, jitoush, Philogyny1, Bánší, banan, Dreamy, Iva Husárková, jitka.svobodova, ...
Komentáře (2)
Komentujících (2)