reakcí zrodí se
rychlosti syn
váhání zpomalí
bleskový čin
v mysli zůstává
touha věčná
otázka, odpověď
nekonečná
žár stoupá do hlavy
a v žilách žhne
fanatik ve snech
dokázat nemožné
náhle si troufne
nebude nikdy
cizí pokusnou krysou
odplácí rozhodný
strašlivou mocí
velkorysou