Anotace: ..všem, které již nemůžeme držet za ruku...
Příteli, vzlétls dříve
než jsem si přál
a já myslel
že ještě chvíli půjdem
cestou spolu dál.
Příteli, jak vyslat Ti depeši do nebe
že to co zůstalo
jsou vzpomínky....na Tebe
a ty si uchovám
a tak Tě vlastně stále tady mám...
je to tak, vnímají... žijí jen jinde, pro nás bohužel...
26.11.2016 01:42:37 | zelená víla
Děkuji za zastavení
28.11.2016 09:41:32 | JSJ
Je to tak . . . :-(.
25.11.2016 15:07:37 | Fany
Děkuji
28.11.2016 09:41:43 | JSJ
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?