touha má je cíl
uniknout
věcí mámení
prožít pár
šťastných chvil
nezoufat jen
v tiché kleci
trápení
slabý
ale stále mám sílu
nebrat si za vzor
nečisté věci
co hnijí
v sebe mám víru
a děkuji za vzdor
věřím
já ještě
žiji
to je moc dobře že žiješ protože tohle by nikdo jiný tak pěkně nenapsal
11.12.2016 03:40:12 | klaun
s nekterymi vyroky lze souhlasit a jine ve me vzbuzuji nazor jiny.ale kdys to skloubim dohromady, tak Ti musim dat ST:-)
10.12.2016 15:56:46 | Tvořilka Lenka