špehýrkou...
jasná noc zvoní
nad bílým a mrtvým okolím
nad dávno spícími samotami
strnulými v mlčení
nad sady
malebně nehybnými
pod hvězdným nebem
jasná noc dosahuje
vrcholu své krásy a síly
na sněhu v přítmí zahrady
planou skvrny měsíčního světla
skrz větve ovocných stromů
ověnčené jeho zrcadlovým kruhem
v tom tichu
doléhá jen nejasná představa
přítomnosti člověka
Přečteno 620x
Tipy 37
Poslední tipující: Vivien, knihomolka, Akrij8, Yazmin, střelkyně1, roztoč_v_mé_hlavě, jvacl, JSJ, jitoush, Joe Vai, ...
Komentáře (10)
Komentujících (10)