"Kdykoli"
Chtěla bych být, jen na chviličku,
tou malou holkou s culíkem.
S kyblíčkem v ruce, na písečku,
v posteli s hnědým poníkem.
Chtěla bych být, tak na tři strany,
tou, co jí k nohám padl svět.
Tančící divokost na pokraji hrany,
nevsázet jistoty, žít...právě teď.
Chtěla bych být, už na dvě sbírky,
rozkvetlou růží , co kdysi uviděl.
Z pod šatů...."Zpomal!", od košilky,
ze rtů jí slíbal mládí pel.
Chtěla bych být, tou do vzpomínek,
pro všechny mé děti, okolí...
Teplem i jistotou bez záminek,
přístavem s nápisem " Kdykoli".
já bych ti to splnil ale určitě bych dostal lopatičkou :-)
a teď vážně tohle bych rád do sbírky mezi oblíbené
05.01.2017 19:26:51 | klaun
Překlikla jsem se, chtěla jsem dát ST, protože tohle nemá chybu. Něco se ve mě právě probudilo, díky tvé básni. :) Nádherná nevinnost :)
05.01.2017 11:30:32 | Ricarda Haner Lowery
Přání je prvním impulsem k tomu, aby se to stalo. :O) Jsem ráda, že jsem si tohle mohla přečíst Dreamy, tak nějak pozitivně mě to naladilo. ST :O)
05.01.2017 10:42:39 | Tichá meluzína