v žilách
jakozávod
jsem v centru ničeho
a čehokoli
nešetřím solí
bojím se rozhoupaných mostů
a obrazům kradu rámy
postůj
Pod kaštany
si vychutnám chloubu býků
až žhavé slunce nad hlavou
pomalu steče do sklenic
vranímu křiku
neutečem
však po zimě sklouznu
jak láva po kameni
nepramením
vzlínám z hroznů
do mraků
zázraků chci víc
eště...
21.01.2017 12:22:27 | Slav Milo
Hanele-úžasná báseň vášnivě energické animy-tak asi taková budeš !...OJ**ST* :-D*
21.01.2017 11:36:09 | Frr