vždyť se tak často snažíš
měsíce, roky a dny
nedělej, že ještě nevíš
jak je to trochu marný
zkusil sis někdy brát
z nejhoršího to nejlepší?
brzy se přestaneš smát
až pochopíš že tady
se nikdy nic nezlepší
někdo nám asi život dal
abysme se co nejvíc trápili
a k tomu lásky marnosti
aby nám ho zkazili
smíření s osudem ,čekání na konec a mezi tím,někdy zoufám žalem a jindy vrním blahem
21.04.2017 12:03:37 | takova
..dík...a promiň mý smutný básničky...pokusím se napsat nějakou veselejší, až budu někdy vrnět blahem...;-)
21.04.2017 14:25:59 | bogen
jsou věci ze kterých se nedá vybrat nic dobrého, pěkně napsáno .
05.02.2017 01:25:22 | klaun