kosatka od dravé řeky
již od samého začátku
to byl nerovný boj
neznalost prý neomlouvá
bránila se jako ryba
chycená do vlastní sítě
bránila se seč jí síly stačily
nechtěla zůstat jen utonulá
život ji vhodil do dravé řeky
a řekl koukej plavat
pod vodou cítila se jako doma
naučila se tu i dýchat
do vínku dostala sonar
tak nač si stěžovat
není nad moudrou přírodu
ráda s námi čaruje občas
karty míchá
abychom uvěřili v zázraky
vždyť od toho tu je
člověk sám sobě staví kulisy
až kamsi do nebes monstra
a přitom tady na zemi
pro lásku tolik místa
Přečteno 396x
Tipy 20
Poslední tipující: zelená víla, jitoush, Kubíno, Jort, Amonasr, Kett, Nikita44, Danger, Frr, Philogyny1, ...
Komentáře (9)
Komentujících (5)