Cyklická systémová chyba
Anotace: Odkaz naší doby...
Svět se v prdel obrací,
všichni myslí jen na práci.
Tempo doby ti nedovolí zastavit,
své blízké už neumíš pohladit.
Duch se z lidí vytrácí,
jsou to vyprahlí vandráci.
Onu nemoc se snažíš porazit,
avšak další jen dokážeš nakazit.
V lidech je šero a smrad. Proč?
Vzchop se a zastav ten kolotoč!
Přečteno 339x
Tipy 4
Poslední tipující: Lighter, Ricarda Haner Lowery
Komentáře (2)
Komentujících (2)