když umírám žízní
nejsladší ovoce na stůl pokládáš
jindy zas jako jiskra při žních
(a co si neurvu sotva dáš)
a hojíš můj svět když na kříži bolí
pohladíš zahřeješ rány omýváš
(aby se daly sypat solí)
ty se mi lásko snad jenom zdáš..
...banketky sypané hrubou solí se rozplývají na jazyku a dráždí chuťové buňky a tahle malá taky... :)
12.02.2017 07:51:17 | Philogyny1
Tohle mě posadilo na zadek
s dovolením bych si uložil a nechal se znovu usadit. :)
12.02.2017 01:24:14 | klaun