Anotace: Tak to chodí.
Jednou jsi nahoře a pak zas dole.
Když si to přebereš kolem a kolem,
málokdy v životě vrníš slastí,
mnohem víc chvil je, kdy bloumáš nad propastí.
Někdo je holt v Pasti,
a jiný upgraduje na Pro.
22.02.2017 22:25:53 | Slav Milo
i nad propastí se dá usmívat...
22.02.2017 20:56:40 | enigman