Anotace: ...
Zalhala před smrtí když míjela svoji životní dráhu,
zapadla do tvorby, ztratila vláhu,
přijela ve víru, oddpadá ve smíru.
Manžety ušpiněny krví,
pokydána kravskou mrví.
Umlčena slovem bez dechu,
střevíčk ztratila (ve spěchu)
Ztratila důstojnost
i zbytek své touhy
ztratila pochybnost
mozek byl omráčen ... louhy