sebevýčitky –
- tanečky
mých vlezlých rabů
v přítmí
myšičky myši zas kopulují
ve sklepě
zdi zavánějí uschlou žlučí
uslintaných melancholií
oknem přilétá slabá vůně
vypalovaných mezí
ve tmě řeším hlavolam –
- snažím se vysvobodit
zlatou skobu
z ostnatého labyrintu nudy
až se mi to podaří
zabiju ji
do nočního nebe
a budu se na ní
houpat –
- třeba až do rána -
omotán růžencem
z předloňských křížal
podzimních panenčat...
...melanchoja s panenskými jablíčky.....a nevěřím,že se někdy nudíš....
......./úsměv/....Ji.
22.03.2017 21:06:04 | jitoush
...křížaly já taky tuze ráda a ještě navíc z panenských jablíček, to sis musel pochutnat... :)
17.03.2017 12:49:01 | Philogyny1