Krásně se žije
V jediné chvíli, zázrak se ztratil,
z nicoty k životu zpět jsem se vrátil.
V jediný okamžik změnil se svět,
stačila minuta, jenom pár vět.
Krásně se žilo, krásně se žije,
skvěle je na světe, jen když se pije.
Přečteno 343x
Tipy 8
Poslední tipující: mkinka, Dreamy, Iva Husárková, piťura, VEDz RVAHEs
Komentáře (4)
Komentujících (3)