Anotace: ___
Tančím po tvých nohách
každý krok blíž ke středu těla
tam se to schovává
vřídlo co vytryskne
s každou mou šlápotou
to bych chtěla
kočičí hlavy v přítmí ulice
baletní střevíce
ohňostroj rozevlátých šatů
zhasínat potajmu spolu
malý dům podkroví
v pařátech večera
smutek dne utopit
hedvábím pavučin
těžkého vína
dotek je zámek s pečetí
svítit do kuropění bude
čtecí lampa v zajetí očí
dokáže vysnít něžné
zobáky černých plameňáků
dotek je zámek s pečetí
v kolejích nad ránem
sehneš se potichu
pro křehkou budku šneka
nevědět o smrti nevědět
kdo zvedne tvůj dům
dotek je zámek s pečetí