nekonečné čekání
dlouhou chvílí
ukrajuje z noci
skrojky tmy
na stromech sedí straky
v zobácích blyštivé odznáčky
věhlasného státníka
moře líže rány břehu
posetého pecny
okoralého chleba
a všude se bělá
rozsypaná sůl...
z nenávratna dálek
slabě hřmí
ale bouře opět
v nedozírnu
jen kalný rozbřesk
unaveně zívá
a uvítací výbor
chrápe
zpitý do němoty
v prázdném poli
znárodněných melounů
Chtěl bych jeden znárodněný meloun prosím
:-)
31.05.2017 20:45:13 | Mácha
pane, ty už jsou dávno prodaný...čoveče, kde si myslíte, že žijete ? :-)))** :-D*
31.05.2017 22:20:38 | Frr
a léto je tady, viděla bych to na znárodněný výstřih... :)
31.05.2017 11:24:11 | Philogyny1
ten nelze znárodnit-natolik je osobitým ornamentem každé vystřiho-vánky..:-))**:-)
31.05.2017 12:17:21 | Frr