Prožij častou volnou chvíli
s těmi, co jsou tvoji milí
než je čas, co rychle pílí
odvane kams do dáli
třeba slunečné...
Kdyby stokrát mávali
z dálky dopis napsali
když se máte stále rádi
nic vám snadno nenahradí
chvíle společné...
svatá pravda, maminka mi zrovna volala, ať místo do lesa dojdu za ní...
16.06.2017 17:53:45 | Philogyny1