Na ulici mě napadl chlap-podivně.
Řekl, že důvod měl bych znát, protivně...
Žádný důvod o kterém bych věděl nebyl
ruce a nohy podlomily se mi.
Jen šašek-král absurdit,říkal,že o tom ví
V době kdy všechno plane se všechno smí.
Někdo za jedno uklouznutí celý život trpí
a druhý dýchá jeho vzduch a uklouznutím se živí...