znít dechem
Anotace: ...pro radost nám všem...
chtěla bych žít
ta nevyřčená slova
ale já sama
nedokáži v nich
ještě číst
jsou čistá a nedotčená
dokáží znít
a rozeznít
jak zvonky na louce
skloním-li
se
níž
chtěla bych žít
ta nevyřčená slova
pramen řeky uchopit
tančit s ním
cele odevzdaná
mezi prsty vlahý
třpyt
a snít a snít
vánkem rozechvělá
chtěla bych žít
ta slova nevyřčená
co do žil vrací cit
pokoru a lásku
a budu-li pak muset odejít
chtěla bych i přesto znít
znít dechem do oblázků
zpokorněna
Přečteno 395x
Tipy 29
Poslední tipující: Amonasr, piťura, Ruda Štola, Pamína, Kett, jitka.svobodova, Jort, Frr, Fany, Kapka, ...
Komentáře (10)
Komentujících (9)