Anotace: Snaha - nedoporučuju číst lidem, co si nechtějí kazit náladu a jsou šťastný Doručuji lidem, kterým se prostě nedaří a hledají pravdu.
Jedna snaha vymění po chvíli další a jinde
snaha za snahou se dere další
a dýchá ti na záda
a říkáš si
to zas byla dekáda
snaha za snahou
se dere další
avšak úspěchy nám nepřináší...
Už nevěřim na snahu
snad jen na štěstí pouhý,
že jen to a to zvítězí.
Pozitivismus, pozitivismus štěstí nepřináší,
každý se snaží druhého podvést,
pod drny dovést,
tak buď SÁM SEBOU ať je smůla sebevětší,
hlavně držet se při hladině či nad hladinou
a věřit ve smysl v nesmyslech každou vteřinou i hodinou.
Snažit se hodně je hezký, ale fakt to může být i roky úplně k ničemu a minimum ku prospěchu.