mám prdel plnou
lichotek
chceš to?
tak mi dej
tělo
tělo
tělo
a správnej úhel
pohledu
divokej
vysokej
hlubokej
je mi to jedno
dělej co chceš
jen se nedívej
je mi to jedno
tělo
tělo
tělo
jsem óká
a je mi hej
...když něco není,tak to vlastně je,ale jinak......oni chodí po zemi
a tamti zase po nebi.......potkávají se hlavami,až to jiskří,musí
poskočit,aby se obejmuli a dívají se navzájem do očí tak nějak jinak....
.....když padají....vzdalují se,když "rostou"...přibližují se......
mají opravdové záchranné sítě....když utíkají,tak k sobě...nikdy ne
od sebe,procházejí tím kousek po kousku a nikdy neuhýbají ani zrakem,
ani srdcem................................Ji.
18.07.2017 19:48:22 | jitoush