Anotace: Sojím tu kde jsem tě poprvé uviděl Na tom mostě kde střetli se dva světy
Sojím tu kde jsem tě poprvé uviděl
Na tom mostě kde střetli se dva světy
V tu chvíly myslel jsem že sedí na něm anděl
Nebyl jsem skoro schopen pozdravu natož věty
Procházím se městem za doprovodu noci
Měsíc odráží se v hladině tiché hlubiny
Tak jako ve tvých očích mám ten pocit
Náš příběh skončil zahalen stíny
Vždy to končí tím že se neznámejen
Procházím se nočním městem
Místy která snad jen spolu známe
Ve srdci na tom místě nyní pustém
Dívám se na hvězdy a na černou oblohu
Vždy vpomenu si "pravda je ve hvězdách"
Ale ptám se proč zapomenout nemohu
Proč nadle mám tě ve svých snách
Píšu toho tolik a neříkám nic
Zatím co noc co noc stává se mým dnem
Nesnáším slunce čím dál víc
Jen tobě dovolil jsem být tím sluncem
Sedím pod oblohou s cigaretou v ruce
Hustý dým vychází z mých úst
S myšlenkou zda jsme jen v půlce
Nebo náš příběh zůstane pust