vítr ustal
ten večer rval vítr vše
co mu přišlo do cesty
kořeny nad zemí
koruny stromů pod nimi
a všude jablka
nedalo se jít
překročit
utéct
nohy klouzaly
bořily se do těch výmolů
řekli jí nebreč
rázem v ní vše zastavili
báli se vlastní odpovědi
a tak se začala ptát
když ustal vítr
když vlaštovky na jejich dvůr
znovu usedaly
Přečteno 455x
Tipy 24
Poslední tipující: jitoush, Amonasr, Ruda Štola, Iva Husárková, Kubíno, Kapka, Frr, bogen, Jort, Philogyny1, ...
Komentáře (7)
Komentujících (6)