Anotace: ---
Do téhle básně
Přesadí strom
udělá to
a pak se schová
bude bílý a nesepraný
jak kojenecká košilka
bez límečku
aby neškrtil
rozlítaným slovům hlas
Bude bílý
jako tahle báseň
protože ji
bolí vlastní syn
......marná sláva....když on k Tobě "nepřiletěl"jen tak náhodou.....Ji.
20.08.2017 20:03:28 | jitoush
Ach ti synové, taky jedním jsem...
19.08.2017 15:14:22 | Slav Milo