Anotace: .
Jdou po mě stíny
horší než splíny
zhrzených lásek
duševních masek.
Možná je to fáze
a možná jenom fráze
z tajných pitek k večeru
z touhy dostat se k andělu.
Výstižné. ST
25.08.2017 20:33:43 | VEDz RVAHEs
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?